Kan man ta lån med betalningsanmärkning?

betalningsanmärkning

Tänkte tipsa alla er med behov av ett lån, men som har jobbiga betalningsanmärkningar sedan tidigare som gör det svårt för er att få möjlighet till det, om sms lån. Sms lån är den typen av lån som är lättast att ta. Man kan inte låna några större summor pengar utan högst 10000 kr. Men det är alltid bättre än ingenting alls om man nu har behov av de pengarna. Du måste dock vara minst 18 år (i vissa fall är det 21 år som gäller), ha svenskt medborgarskap och ha en fast inkomst på minst 120000 kr per år. Oavsett om man vill åka på semester eller kanske köpa en ny sadel så ska man vara försiktig med att ta lån och inte låna mer än man har råd med så man kan betala tillbaka lånet.

Sms lån är dessutom väldigt enkla att ta eftersom att man bara skickar iväg ett sms om vilken summa man vill låna och under hur lån tid man vill att återbetalningstiden ska vara på eller klickar runt lite på kreditföretagets hemsida. Alltså om du har några betalningsanmärkningar slipper du skämmas över dem eller tycka att de är i vägen eftersom att de ändå inte spelar någon roll.

ANSÖK DIREKT OM LÅN

Vissa långivare erbjuder dig smslån på 10000 kr. Genom oss kan du ansöka om lån på 10000 kr och få besked redan idag. Genom att ansöka hos flera olika aktörer ökar din chans att få ett sms lån 10000 kr. I vår lista listas alla våra företag där du kan ansöka om att låna 10000 kr från 52 aktörer.

Hose en del företag kan man inte ta smslån på mer än 5000 kr. Genom oss kan du ansöka om lån på 5000 kr och få besked redan idag. Genom att ansöka hos flera olika aktörer ökar din chans att få ett smslån på 5000 kr. I vår lista listas alla våra partners där du kan ansöka om att låna 5000 kr från 45 aktörer.

Ibland finns det dem som erbjuder dig smslån på 500 kr. Genom oss kan du ansöka om lån på 500 kr och få besked redan idag. Genom att ansöka hos flera olika aktörer ökar din chans att få ett smslån på 500 kr. I vår lista listas alla våra långivare där du kan ansöka om att låna 500 kr från 7 aktörer.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *